Je bespaart 19%

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 48 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 8,98.Huidige prijs is: € 7,25.

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Panorama 48 2023: Gedumpt in kofferbak en riool: Waarom moesten Brian en René dood? Reconstructie van een duivelse dubbele moord. Tokohouder Anand J.: ‘Brian wilde 7 ton van me’ – Sylvester Stallone: ‘Het was óf die pornofilm maken óf iemand beroven’ – Debruyn: Geboorte van een Hollandse supercar – André Kuipers: ‘Ik heb weleens een ufo gezien’ – Vandalen op het veld: Top 10 horrorblessures – Ecuador: Van vakantieparadijs tot narcostaat nr. 1

Nieuwe Revu 48 2023: Van alles naar niets: Nederland telt tienduizenden economisch daklozen: mensen met een baan die toch op straat zijn beland. Drie van hen doen hun schrijnende verhaal. ‘Iedereen met een modaal inkomen kan zomaar de pineut zijn’ – Rockgod Adje Vandenberg: ‘Ik wil die energie voelen stuiteren’ – Van het padje: drugszombies overspoelen de Azoren – Dragqueens & ringboys: boksgala Kick Off doet het anders – Wie denkt Tino ‘Vooruit, nog eentje dan’ Martin wel dat hij is?

 Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 48 2023” te beoordelen
nl_NLNederlands