Je bespaart 18%

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 43 2022

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 8,50.Huidige prijs is: € 6,99.

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Panorama 43 2022: Weg is weg! 16 bizarre zinkgaten – Kims fatale flirt: Haar vriend Arjan stak haar dertig keer – Bekvechten met Glennis Grace: ‘Klerelijer, ik beuk je het ziekenhuis in!’ – Jeroen van Inkel: ‘Ik werd vervelend, ging drugs gebruiken…’ – De hel in het paradijs – Moet ‘Don Harry’ uit Den Haag boeten voor de Costa Ricaanse vijfsterrenmoord? – Dokter Maria (43) werd verkracht en vermoord – De politie verdenkt hoteleigenaar Harry Bodaan. Maar heeft hij het wel gedaan? – Of was het toch stripper Teo?

Nieuwe Revu 43 2022: Kan Orkun Kökcü wel aanvoerder van Feyenoord blijven? – Speurhonden met een neusje voor criminelen – Thomas Dekker: ‘Ik worstel dagelijks met depressieve gevoelens’ – Hoe George Michael in Beverly Hills uit de kast (en het toilet) kwam – Smullen van serial killers: Waarin schuilt precies de aantrekkingskracht van seriemoordenaars Ted Bundy en Jeffrey Dahmer? Revu maakt de bloederige balans op en tipt nieuwe kandidaten voor een Netflixserie, zoals Cape Cod Vampire

Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 43 2022” te beoordelen
nl_NLNederlands