Je bespaart 25%

Extra informatie

Categorie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Frequentie

Taal

Thema

,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Uitgever

Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 37 2021

(0 klantbeoordelingen)
0/5

Oorspronkelijke prijs was: € 7,98.Huidige prijs is: € 5,99.

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Panorama 37 2021: Steeds meer vergismoorden: Nu al 17 slachtoffers! – Hoe is het met de sterren uit GTST? Arnie verdiende miljoenen, Arthur werd een junk – Bierhoofdstad Kopenhagen: Micha in de Olie – De ankertjes blikken terug: ‘Ferdi E. was onze belangrijkste zaak’

Nieuwe Revu 37 2021: Genie en melkkoe Bob Ross: Het weinig schilderachtige leven van ‘Happy Painter’ Bob Ross – Cabaretiers vergaat het lachen in ‘woke’ wereld – Republikein Aalders: ‘Koning op de troon voor de poen’ – Louis van Gaal reanimeert Nederlands elftal – Myanmars volksvijand nummer 1 heet Reinier de Ridder.

Over dit pakket:

Panorama: Panorama is hét blad dat zich compleet richt op mannen met spanning, ontspanning, politiek, eigenwijsheid, realiteit en vermaak. Panorama richt zich op mannen die zich interesseren in nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en sport. In het weekblad wordt gebruik gemaakt van pakkende artikelen, goede achtergrondverhalen en grappige, nieuwswaardige en ontroerende foto’s. Nieuwe Revu: Nieuwe Revu is al jaren het hart van serieuze tijdschriften. Onthullend, informatief en scherp. Nieuwe Revu is stevig geworteld in het moderne leven en beschrijft elke week wat mooi is en waar het mis gaat in de Nederlandse samenleving. De lezer heeft een brede interesse en leest het vanwege het controversiële karakter ervan. Nieuwe Revu is niet links, niet rechts maar recht voor z’n raap. Nieuwe Revu is voor al diegenen die kritisch willen blijven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Panorama + Nieuwe Revu – 37 2021” te beoordelen
nl_NLNederlands