Je bespaart 17%

Extra informatie

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Uitgever

Pakket Libelle + Margriet – 29 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 7,85

Uitverkocht

Uitverkocht

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Libelle 29 2023: Zomer uitjes gids voor maximaal €12,50 p.p.: 19x de leukste uitstapjes – 27 pagina’s persoonlijke verhalen – Stilgeboren kleinzoon: ‘Zo fijn dat de verloskundige hem als een levend kind behandelde’ – Gestopt met slaappillen: ‘Eindelijk ben ik weer mezelf’ – Racisme op de werkvloer: Ik hoor zó vaak: ik wil niet door jou geholpen worden’ – Na de zomer een nieuwe baan? Zo zet je LinkedIn slimmer in – Project setje: Tops met bijpassende rok, broek of shorts – De geur van de zon: 18 parfums met dat heerlijke vakantiegevoel – Geluk aan zee: Inspiratie uit een tropisch vakantiehuis – Bobbi Eden: ‘Grappig dat mijn imago zo’n ommekeer heeft gemaakt’ – Hoger EQ in 5 stappen: Meer oog voor jezelf én de ander, dat maakt gelukkiger!

Margriet 29 2023: Zomerliefde voor altijd: Monika: ‘Ik wist meteen: deze man wordt de vader van mijn kinderen’ – 6x avocado anders – Strandjurken om eindelos in te flaneren – Test: Hoe verslaafd ben je aan je telefoon? – Smile: Alles voor een stralend gebit – Zomerinterview: Hedy d’Ancona & Gunay Uslu – Jolanda werd geboren zonder baarmoeder: ‘Pas op mijn vijftigste durfde ik erover te praten’

Eerdere edities van Pakket Libelle + Margriet – 29 2023

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakket Libelle + Margriet – 29 2023” te beoordelen
nl_NLNederlands