Vente

Saar magazine

Over dit magazine:

Saar Magazine is hét online magazine voor 50-plus vrouwen van Nederland en gaat over alle hilarische en dramatische kanten van ouder worden.

 6,49 32,45

 6,49
Effacer
Voir le panier
 6,49
Effacer
Voir le panier

Abonnementen van Saar magazine

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 6 nummersPremie: Voordeel: 17%Prijs:  32,45
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Eerdere edities van Saar magazine


In deze editie:


50+ en niet te blussen - Stella Bergsma & Johan Derksen kijken wie de grootste heeft - Drinken met je puber: We zijn niet goed snik - Hoezo bootcampen: 'Ik slaap liever uit' - Hugo de Jonge over wappies, schoenen, coke en Netflixen - Portret van een scheiding: Afscheid van mijn heerlijke huis - 50+ mannen. Het zijn net kinderen - De 50+ man op date - De 50+ man als slons - De 50+ man gaat voor techno

Saar magazine - 01 2022

 6,49
Saar Magazine is hét magazine voor 50-plus vrouwen van Nederland en gaat over alle hilarische en dramatische kanten van ouder worden. Nu eenvoudig te bestellen bij Magvilla.