MENU

ZOEKEN

WINKELWAGEN

Je bespaart 26%

Informations complémentaires

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

, ,

Tijdschrift set

Type tijdschrift

Editeur

Pakket Quote + Men’sHealth – 11 2022

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 11,99

Rupture de stock

Rupture de stock

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Quote 11 2022: Arbeiders paradijs: Ondernemen in een tijd waarin ‘voor jou tien anderen’ niet meer werkt – Mensenhandelaren: Deze recruiters worden rijk van de personeelsarmoede – Vrije vogel Hassan Tagi: ‘Showbird is een miljardenconcept, een tweede Booking.com’ – Help, de curator gaat failliet: Nu bijna niemand op de fles gaat, droogt de bankroetbusiness op – Kasteelheer Camille Oostwegel (36): Wil zijn hotels nóg monumentaler maken – Selfmade miljonair Paul Veugen (38): ‘Ondernemers die hun succes danken aan hun harde werk geven maar een deel van de verklaring’

Men’s Health 09 2022: Geen excuses. Kaj Gorgels kweekte een sixpack op een feesteiland – Fitter in 6 weken met dit schema – Beter in bed: Zo sta jij elke ochtend fris op – Eet als een leeuw: Dit is het carnivoordieet – Snelle zwemmers: Hoe staat het met jouw zaad?

Eerdere edities van Pakket Quote + Men’sHealth – 11 2022

Over dit pakket:

Quote: Quote is hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven. Quote bericht elke maand over ondernemers in de zakenwereld, mensen met geld, carrière en het leven aan de top. Lezers zijn ondernemers of ondernemend. Quote maakt dromen waar, stimuleert ondernemerschap en brengt mensen uit de zakenwereld met elkaar in contact. Niet voor niets luidt het motto ‘Denk groot, lees Quote’. Men’sHealth: De Men’s Health Magazine is voor actieve, succesvolle, goed opgeleide en welstandige mannen tussen de 25 en 45 jaar, die een bewust, fit en gezond leven (willen) leiden. Belangrijkste pijlers zijn fitness, sex, gezondheid, voeding, psyche en stijl.

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Pakket Quote + Men’sHealth – 11 2022”
fr_FRFrançais