-17%
Rupture de stock

Informations complémentaires

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Editeur

Pakket Libelle + Margriet – 19 2023

(0 klantbeoordelingen)
0/5

 7,75

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

In deze editie:

Libelle 19 2023: Libelle zomerweek: Nog 2 weken! – Hanneke ontdekte waardoor ze vreetbuien heeft. ‘Zie je wel, ik ben niet gek!’ – 8x dit zeggen nagels over je gezondheid – Zó gemaakt. Traybake. Lentegerechten van de bakplaat – 1 mini-tuin 3x anders. Van budget tot romantisch – 25 pagina’s persoonlijke verhalen. Zij zorgt voor haar zieke ex: ‘Hij zegt vaak sorry voor wat hij me vroeger heeft aangedaan’.  Sunny’s opa was een nazi: ‘Ik zie onze familie als slachtoffer’ – Nikki kreeg een burn-out: ‘Zwetend en met hartkloppingen reed ik naar mijn werk’ – Tegel trends: kopen, kiezen, leggen en onderhoud – Hollands glorie: 6x wandelen door historische steden

Margriet 19 2023: Magazine van het jaar – Vera ging op haar 70ste vloggen: ‘Mijn leven is op z’n kop komen te staan’ – Leve de lente! Zo verdwijnt die voorjaarsmoeheid – Dé modehit in alle kleuren: het pak – Mantelzorg = ook zorgen voor jezelf. Hoe voorkom je dat je jezelf voorbijloopt? – Emma (57): ‘Na 36 jaar samen dankte hij me van het ene op het andere moment af’ – Simone Kleinsma: ‘Ik ben een enorm blij mens!’ – Vegetarisch & verrukkelijk: De Thaise keuken

Eerdere edities van Pakket Libelle + Margriet – 19 2023

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer! Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Description

Over dit pakket:

Libelle: Libelle is de dagelijkse bron van inspiratie voor vrouwen die graag zorgen voor zichzelf en hun geliefden. Met lekkere en haalbare recepten, tips voor een gezond en evenwichtig leven, inspiratie voor een gezellige thuis en tuin, verhalen uit het leven gegrepen en nog veel meer!

Margriet: In Margriet lees je alles over gezond en gelukkig ouder worden. Geniet elke week van persoonlijke verhalen, lekkere recepten, praktische tips om gezond te leven en herkenbare columns van onder anderen Aaf Brandt Corstius en Marjan van den Berg. Met Margriet sta je midden in het leven!

Informations complémentaires

Doelgroep

Erotisch tijdschrift

Taal

Thema

Tijdschrift set

Type tijdschrift

,

Editeur

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.


Soyez le premier à laisser votre avis sur “Pakket Libelle + Margriet – 19 2023”