Libelle Bookazine

Over het magazine Libelle Bookazine

Libelle Bookazine, een complete roman in tijdschriftvorm. Lekker licht om mee te nemen en in bed te lezen. Handig voor onderweg en voor in de koffer. Zó goedkoop is een boek nog nooit geweest. Slechts 2,95 per nummer. Iedere vier weken verschijnt een nieuwe toproman in de Libelle Bookazine-serie. Oude bestsellers en onontdekte juweeltjes wisselen elkaar af, evenals oudere en recentere romans. Wat ze gemeen hebben, is dat ze stuk voor stuk toegankelijk en horizonverbredend zijn, uit het fonds van de gerenommeerde uitgeverij Meulenhoff/De Boekerij komen én met glans de selectie door Libelle-redacteuren hebben doorstaan.

 3,99

 3,99
Effacer
Voir le panier
 3,99
Effacer
Voir le panier

Eerdere edities van Libelle Bookazine


In deze editie: Eindelijk 40. Aaf Brandt Corstius - Over de voordelen en niet-bestaande nadelen van veertiger zijn

Libelle Bookazine - 03 2022

 3,99
In deze editie: Het Dilemma. B.A. Paris - Hoever zou jij gaan om je lief nog een paar gelukkige uren te laten beleven?

Libelle Bookazine - 12 2022

 3,99
In deze editie: Bloemen van de duisternis - Tatiana de Rosnay Na een afschuwelijke ontdekking verlaat Clarissa haar man. De schrijfster met een nogal getroebleerd verleden vindt een nieuw appartement dat exclusief is bedoeld voor kunstenaars. Al snel krijgt ze het gevoel dat ze wordt bespied en lijken dromen en werkelijkheid in elkaar over te lopen. Aangemoedigd door haar kleindochter gaat Clarissa op onderzoek uit, maar haar dochter vreest dat zij de grip op de werkelijkheid verliest. Is zij inderdaad een overgevoelige schrijver met te veel fantasie of is ze iets op het spoor? Een indringende roman over de macht van kunstmatige intelligentie, vanuit het perspectief van drie vrouwen uit verschillende generaties. En dat alles tegen de achtergrond van het Parijs van de nabije toekomst.

Libelle Bookazine - 09 2022

 3,99
In deze editie: De ongetrouwde hertog Bridgerton - Julia Quinn

Libelle Bookazine - 04 2022

 3,99
Lees je graag? Libelle Bookazine, een complete roman in tijdschriftvorm. Lekker licht om mee te nemen en in bed te lezen. Handig voor op reis en in de koffer. Een boek is nog nooit zo goedkoop geweest. Nu direct te verkrijgen bij Magvilla.