Foodies

Over dit magazine:

Foodies is voor mensen die van eten houden. Van een verrassend eenvoudige maaltijd tot experimenteren met een uitdagend recept. Daarnaast nemen we je mee op culi-tour met de mooiste achtergrondverhalen. Kijk maandelijks met ons mee in onze zoektocht naar vernieuwende recepten, vlotte verhalen, leuke goodies en onmisbare kookboeken.

 6,79 8,99

 7,50
Effacer
Voir le panier
 7,50
Effacer
Voir le panier

Eerdere edities van Foodies


In deze editie: Lekker lokaal! Peertjes met appelstroop, walnootquiche met kaas, pompoen Wellington - Zalige zeekraal: vier zilte recepten - Tour de Texel: vier zilte recepten - Fermenteer meer: zuivel, brood, groent - Oma's stoofpotjes - Pompoen in het seizoen - Meer met mosselen

Foodies - 10 2022

 7,50

In deze editie:


India, Kruidig en kleurrijk: Butter chicken, Biryani met wortel en komijn & Garnalencurry - Smaakbom kardemom! Vier zoete desserts - Keep calm and curry on: Met kip, garnalen en paneer - Roosteren, malen & mixen: De beste specerijenmengsels - Zelf maken: perfecte naan - Ghee, het ideale bakvet - Dampende dahl's

Foodies - 02 2022

 7,50

In deze editie:


Warme winterkost: Shepherd's pie, pasta met lamsragù, soep van oma - Stampen & stoven: Van bonenstoof tot bietenpuree - Bakken met gember: Zoet met een scherp randje - Homemade basics: sinaasappelmarmelade, Koreaanse kimchi, krachtige kippenbouillon - 3x pindakaas - Mosterd ín de maaltijd - Gezonde doordeweekse gerechten

Foodies - 01 2022

 6,79

In deze editie:


Het grote kerstnummer - De lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten - 5x ceviche - Warme & koude kerstcocktails - Geglaceerde beenham met whisky - Zeven gangen vegan - Foolproof: speculoos fudge

Foodies - 12 2021

 8,99
Foodies magazine is voor iedereen die van eten houdt. Voor je dagelijkse culinaire inspiratie. Ontdek de heerlijke en smaakvolle recepten. In Foodies staan ook leuke en handige tips op kookgebied. Het tijdschrift Foodies is voor ieder niveau geschikt