Editeur

Doelgroep

Categorie

Thema

Personage

Type

Moeilijkheidsgraad

Taal

Flair

 4,10
0 Sur 5

Eerdere edities

Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95

Over dit magazine:

Flair staat vol met artikelen over betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een belangrijke rol in Flair. Elke week staat het Flair tijdschrift vol persoonlijke verhalen, krijgt een lezeres een make over en kun je meekijken in het huishoudboekje van een Flair lezeres in de rubriek ‘Waar doet ze het van?’. Regelmatig vind je bij je Flair een extra boekje met aanbiedingen en leuke kortingen voor lezeressen zoals het hotel- en beautyboekje en elk seizoen een boekje met de leukste uitjes. Tot slot verschijnen van Flair ook regelmatig leuke themanummers. Flair gaat over alles wat het leven leuker maakt. Flair makes you feel good!

Eerdere edities van Flair

Eerdere edities van Flair


In deze editie: Armanda's moeder heeft een beperking: 'Ze wilde wel moeder zijn, maar het lukte haar niet' - Eindelijk verlost van die kilo's: 'Nu kijk ik met trots in de spiegel' - Binnenlopen: 'De €25.000 aan crypto was binnen twee jaar €500.000 waard' - Demi: 'Ik loog dat ik corona had voor een week vrij' - Jasmijn koos voor een kind in haar eentje: 'Ik was 29 en wel klaar met dat daten' - Dossier helse hoofdpijn: Migraine: dit zijn de nieuwste inzichten.

Flair - 05 2023

 4,10
In deze editie: ADHD? Nee joh! Bij bijna de helft van de vrouwen wordt ADHD niet of pas laat ontdekt - Ziek door je werk: Selma: 'Door het bollenpellen kreeg ik parkinson' - Mirjams man kwam 30 kilo aan: 'Ik heb wel zin in seks, maar niet meer in hém' - Niet op één lijn: 'Ze ging met ons zieke zoontje naar een kruidendokter' - 'Vaginaspoelingen en geparfumeerde tampons? Complete onzin' - Een wrede jeugd: 'Ik was het kind dat nooit lachte'.

Flair - 04 2023

 4,10
In deze editie: Jacky was opgegeven maar is er nog: 'Na 2 jaar zei een andere arts: 'Ik durf je wél te opereren' - 'Mijn ouders dachten dat ik in de verpleging zat', Esmee begon op haar 21ste escort - Jasmin kijkt stiekem in de mobiel van haar dochter: 'Even checken of ze wel eerlijk tegen me is' - Dagboekgeheimen. De internettrol: 'Online treiteren geeft me een gevoel van macht' - De kleptomaan: 'Zelfs het verjaardagscadeau voor mijn zus heb ik gejat' - De minnares: 'Ik ben 26, hij is 60. En ik draag zijn kind' - En ook: om te kunnen groeien, moet je loslaten. Maar hoe je dat? - Seks na het verlies van een borst: 'Ik heb ontzettend veel moeite om aan mijn nieuwe lijf te wennen' .

Flair - 38 2022

 3,95
In deze editie: Bijna pasen: decoraties zelf maken - Myrthes broer was vermist: 'Toen er een lichaam werd gevonden in de gracht, dacht ik: het kán iemand anders zijn' - Iedereen móét mooi zijn: 'Er als vrouw lelijk uitzien, dan mag je meteen de brandstapel op' - Koester je kroes: 'Ik had ernstige brandwonden door het relaxen' - Ingrid won samen met haar vriend een ton: 'Maar hij weet van niks. En het geld staat om mijn rekening ...' - Hallooo, hier ben ik! 'Tegen beter weten in hoop ik dat hij weer zijn best voor mij gaat doen' - Slim trucje: zo krijg je je werk wél op tijd af - Relaxed eilandleven in de Dominicaanse Republiek - Al twee jaar geen contact: 'Ik mis mijn ouders, maar ga de ruzie niet bijleggen'.

Flair - 14 2022

 3,95
In deze editie: Extra veel real life - Femke van der Laan over het verlies van Eberhard: 'Soms deed hij net alsof zijn ziekte tijdelijk was' - Dol op mijn knol: 'Bud en ik facetimen als ik op vakantie ben' - Verzamelziek: 'Ik heb paden gemaakt, zodat ik mijn bed en de wc kan bereiken' - Samengesteld gezin: 'Als hij mijn dochter iets verbiedt, kook ik van woede' - Milene rijdt in een Volkswagenbusje naar China: 'Het zijn de mensen die onze reis zo fantastisch maken' - Liza kreeg een postnatale depressie: 'Als hij niet stil was, stopte ik meteen een speen in zijn mond' - Venus & Mars. Zij: 'Hij komt zijn afspraken niet na', hij: 'Ik heb gewoon andere prioriteiten'.

Flair - 04 2022

 3,95

In deze editie:


The happy season - 3 lezeressen in de make-over - Appeltaart anders en sinaasappelkoekjes - Mokken, geurkaarsen en sneeuwlaarzen - 148 pagina's héél veel lezen - 38 pagina's real life - Mooi klaar mee: 'Naast mij had hij nóg 7 vriendinnen' - Een winter om nooit te vergeten - 'Met kinderwagen en al zakte ik door het ijs' - 'Naakt rennend door de sneeuw wist ik te ontsnappen' - 'Ik keek de dood in de ogen, maar mijn zus redde mijn leven' - Extra! 2x kort verhaal & 2x binnenkijken - Lekkerrr: Supersoepen voor een koude dag - Zijn geheim: 'Ze wil kinderen, mar weet niet dat ik gesteriliseerd ben'.

Flair - Winterboek 04 2021

 4,99

Abonnementen van Flair

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 168 nummersPremie: Voordeel: 45%Prijs:  358,92
Looptijd: 112 nummersPremie: Voordeel: 42%Prijs:  249,60
Looptijd: 56 nummersPremie: Voordeel: 40%Prijs:  129,96
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.
Winelife 78-2022
€ 7,95
Winelife 76-2022
€ 7,95
Winelife 75-2022
€ 7,95
Winelife 74-2022
€ 7,95
Winelife 73-2022
€ 7,95
Winelife 72-2022
€ 7,95

Anderen bekeken ook

KoffieTcacao 78-2022
€ 5,99
Meesterlijk 36-2022
€ 6,95
Seasons 11-2022
€ 6,99
Libelle Lekker 44-2022
€ 4,99
Lekker 01-2021
€ 14,99
Foodies 11-2022
€ 7,50

Over Flair

Met Flair zit je lekker in je vel! In dit magazine vind je betaalbare mode, makkelijke recepten en praktische tips voor in en rond het huis. Ook geniet je van de herkenbare columns, eerlijke interviews met bekende Nederlanders en leef je mee met de real life verhalen van lezeressen.

Alles wat je moet weten

Editeur

Merk

Doelgroep

Categorie

Thema

Type

Taal