EW

Over dit magazine:

EW is een opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. En dat vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Daarbinnen wordt geselecteerd op relevantie voor de lezers. Elsevier praat die lezers bij over de belangrijkste gebeurtenissen en ontwikkelingen. Het levert een bijdrage aan bezinning, opinievorming en discussie over actuele onderwerpen.

 6,99

 6,99
Effacer
Voir le panier
 6,99
Effacer
Voir le panier

Eerdere edities van EW


In deze editie: Van vergiet naar spons - Hoe waterrijk Nederland droogte kan bestrijden - Prinsjesdag 2022: kwistig kabinet holt achter de feiten aan - Groeimotor China hapert: hoe groot zijn de problemen?

EW - 38 2022

 6,99
In deze editie: Wie worstelt en wie komt boven? Stijgers & dalers in de politiek - Koopkrachtpakket: meer werken is beste oplossing - De warme band van Gorbatsjov (1931-2022) met Nederland

EW - 36 2022

 6,99
In deze editie: 111 vragen over stikstofcrisis - Long covid bestaat, maar verder blijft het één groot raadsel - Wacht niet alleen op de overheid voor herstel koopkracht

EW - 33 2022

 6,99
EW is een opinieblad dat als doel heeft orde te scheppen in de nieuwschaos. En dit vooral op economisch, politiek, financieel, wetenschappelijk en cultureel gebied. In dit kader wordt de selectie gemaakt op basis van de relevantie voor de lezers. Elsevier houdt deze lezers op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen. Het draagt ​​bij aan reflectie, aan meningsvorming en discussie over actuele thema’s.